Bujanec otkrio tko je policajac koji je plakao kod privođenja HOS-ovaca: ‘Politička banda ih želi zavaditi, ali neće’

Foto: Facebook/Screenshot

Danas je na ulazu u Knin privedena skupina od 20 članova Udruge 9. bojne HOS-a Rafael Vitez Boba nakon što su odjeveni u uniforme s vlastitim znakovljem krenuli prema proslavi obljetnice VRO Oluja.

Iz policije su izvijestili da se prvi vozač u koloni nije zaustavio na upozorenje i naredbu policije te je pokušao proći kroz punkt postavljen kako bi osigurao nesmetan prolazak prema Kninu. Kao rezultat ovog incidenta, članovi Udruge 9. bojne HOS-a Rafael Vitez Boban su privedeni i odvedeni u policijsku postaju Šibenik iako oni tvrde da nisu provocirali niti vrijeđali.

Na ranije objavljenim snimkama s tog događaja vidi se redarstvenik kako plače za vrijeme uhićenja, u povodu čega se na Facebooku oglasio i Velimir Bujanec koji je otkrio kako je redarstvenik koji je zaplakao zbog Skeje bio specijalac šibenskih Jastrebova. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Nekada su zajedno ratovali, a sada ih politička banda želi zavaditi – ali neće!



Hrvatski redarstvenik koji je zaplakao kada su uhićivani Skejini HOS-ovci, tijekom Domovinskog rata bio je specijalac šibenskih Jastrebova. Crno-bijela fotografija prikazuje Renata Ostojića (desno) u vrijeme operacije Oluja. Bili su to dani ponosa i slave… A danas bi politički šljam okretao brata protiv brata, kako bi se što lakše u okove stavilo baš svakog slobodnog Hrvata… Ali nećete dušmani – niste ni prije”, stoji u njegovoj objavi na Facebooku.

Može biti slika sljedećeg: 8 ljudi

Komentari