Bulj se požalio na Facebook-u, spominje Božinovićev nalog: ‘Ovo se ni u komunizmu nije događalo’

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ogorčen je onime što se događalo tijekom blagdana Velike Gospe.

“Ovo se ni u komunizmu nije događalo, za Veliku Gospu kažnjavati hodočasnike”, požalio se na Facebooku, rekavši da se do njegova dolaska na čelno mjesto u Sinju u dane Velike Gospe naplaćivao parking, no da je njegovom odlukom uvedeno besplatno parkiranje za vrijeme proslave kao poruku gostoprimstva.

“Po prvi put je policija vjerojatno po Božinovićevom nalogu naplaćivala kazne ljudima zbog parkiranja, što se u Sinju u dane Gospe nije događalo ni u komunizmu. Svjesni smo gužvi, ali njih smo priželjkivali i radili na promociji Sinja i pozivanju što više ljudi u Sinj. Za automobile koji su smetali odvijanju parkinga smo osigurali pauk za premještanje tih automobila. Osigurali smo i bobije i studente kako bismo pomogli nesmetano odvijanju prometa. Unatoč tome policija je mnogima čiji automobili nisu smetali odvijanju prometa naplaćivala kazne”, tvrdi ogorčeni Bulj.

‘Ovo se u komunizmu nije događalo’
Unatoč Plenkoviću i Božinoviću Sinj je cijelo ovo ljeto prepun posjetitelja, a u dane Gospe i hodočasnika, dodaje.



“Izgleda da ova Vlada na račun Sinja samo želi punit proračun! Ovo se ni u komunizmu nije događalo. I ovo je prvi put da je policija išla u ovakvu odmazdu prema hodočasnicima. Nećemo vam ovo zaboraviti!”, poručuje Bulj.

 

Komentari