Bulj traži vojsku na granici: ‘Provaljeno je u kuću gradskog vijećnika, a dio obiteljskih kuća u Glavicama našao se na meti ilegalnih migranata!’

Mostov saborski zastupnik i sinjski gradonačelnik Miro Bulj, na svom Facebooku objavio je kako je provaljeno u kuću sinjskog gradskog vijećnika te kako je devastirana soba u kojoj je živjela pokojna ratna heroina, kako Bulj ističe, jedina poginula žena u Domovinskom ratu na prvoj crti u Dalmaciji, prenosi Direktno.

“Migranti provalili u kuću u Glavicama kod mog prijatelja i vijećnika u Gradu Sinju, gdje su devastirali sobu u kojoj je do smrti živjela pripadnica 4. Gardijske Brigade, heroina Snježana Jurić Šolto, jedina poginula žena u Domovinskom ratu na prvoj crti u Dalmaciji!

Dio obiteljskih kuća u Gornjim Glavicama, na potezu od Gulića do Šolte, u subotu kasno poslijepodne našao se na meti migranata koji su zasigurno ilegalno stigli iz susjedne BiH.

Hitno tražim da se na granicu postavi vojska kako bi zaustavili ilegalan ulazak migranata u našu Domovinu”, poručio je Bulj na Facebooku.



Komentari