Burilović o cijepljenju: Kad ste svi pozivali da se što više dužnosnika svojim primjerom cijepi, predao sam dokumentaciju na više mjesta

Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Savjet Sveučilišta, kojim predsjeda predsjednik HGK-a Luka Burilović, sastao se kako bi razgovarao o statusu rektora Damira Borasa.

Raspravljat će o dvije točke dnevnog reda – o stanju na Filozofskom i prijavama oko seksualnog uznemiravanja, rekao je Luka Burilović novinarima. Savjet se prošle godine nije sastajao uživo, dodao je.

I Damir Boras i Luka Burilović, kako su mediji doznali, cijepili su se preko reda, a čelnik Hrvatske gospodarske komore primio je obje doze.

“Mislite da sam se ja cijepio preko reda? Ja sam hrvatski ratni vojni invalid, proveo sam 1690 dana u rovu i kao takav dobio TBC, imam respiratornih problema, blagu astmu… Kad ste svi pozivali da se što više dužnosnika svojim primjerom cjepi, predao sam dokumentaciju na više mjesta”, rekao je, dodavši da se cijepio kada je dobio priliku.



Nečija dijagnoza je potpuno privatna stvar, smatra predsjednik HGK-a.

Tko ga je cijepio, nije želio odgovoriti.

“Žao mi je, ja ne smatram da sam se cijepio preko reda, sa svim bolestima koje imam”, rekao je Luka Burilović, prenosi N1.

Komentari