Cijela regija bruju o zanosnoj brineti: Samozatajna supruga novoizabranog crnogorskog predsjednika već plijeni pažnju

Foto: Guliver Image/ REUTERS/Marko Djurica

Samozatajna Milena Milatović, supruga novoizabranog crnogorskog predsjednika Jakova Milatovića već plijeni pažnju regionalnih medija. Zanosna brineta koja nije bila medijski eksponirana, u roku u 12 sati se pretvorila u senzaciju o kojoj svi bruje.

Uspješna poslovna žena rodila je treće dijete, djevojčicu Anu, prije dva mjeseca. Ni visoka trudnoća nije ju sprječavala da bude čvrsta podrška mužu na putu do izborne pobjede.

Milena i Jakov Žive u zajedničkom stanu od 68 kvadrata, vlasnici su još još jednog, manjeg stana. Slobodno vrijeme vole provoditi zajedno, a nedjelje su rezervirane za kupovinu na tržnici i kuhanje ručka, prenosi Dnevno.hr.

Posao preko veze?
Ipak, crnogorski mediji koji nisu skloni novom predsjedniku napominju kako Milena iza sebe ima jednu aferu. Naime, prema njihovom pisanju posao direktorice financija i ekonomskih poslova u državnoj tvrtki, “Crnogorskom elektroprenosnom sistemu” (CGES) dobila je 2021. u vrijeme dok je njen muž bio ministar.



Sumnjivo im je i to što je u direktorskoj fotelji zamijenila Jovana Gošovića, za kojeg pišu da je u prijateljskim, a možda i kumskim vezama s Jakovom Milatovićem.

Novopečeni predsjednik se već oglasio oko spornog zaposlenja. Naglasio je kako “kvalifikacije njegove supruge opravdavaju njeno unaprjeđenje”, te da je Milena “već bila na čelu sektora za financije”.

 

Komentari