Detalji stravične nesreće kod tunela Učka: Uz dvojicu iz BIH u bolnici preminuo i 25-godišnji mladić iz Srbije

Damir Skomrlj/Cropix

Još jedna osoba preminula je nakon stravične prometne nesreće koja se dogodila u utorak navečer oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka u smjeru Istre.

Riječ je o 25-godišnjem mladiću iz Srbije, koji je preminuo u srijedu ujutro u KBC-u Rijeka gdje se još uvijek nalazi jedini preživjeli putnik, koji je teško ozlijeđen i za čiji život se liječnici i dalje bore, prenosi 24sata.

Na mjestu nesreće poginula su dvojica muškaraca, državljani Bosne i Hercegovine u dobi od 37 i 27 godina. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane.

Neprilagođena brzina
Izlaskom iz tunela i dolaskom do zavoja u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste, već je skrenuo u lijevo i udario u prometnu signalizaciju, a potom i na dio prometnog otoka naplatne postaje.



Tijela preminulih na mjestu nesreće po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezena su na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Komentari