Dodik bijesan: Komšić je najobičniji provokator i folirant! Muslimani su ga podmetnuli u Predsjedništvo da glumi lažnog Hrvata

Darko Tomaš/Cropix

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovo se oglasio na Twitteru, povodom posjete protuhrvatskog i protuustavnog člana Predsjedništva BiH Banja Luci

– Zanimljivo je da je Željko Komšić za prvu neslužbenu posjetu u inozemstvu izabrao Banju Luku. To je najobičniji provokator i folirant, koji nema što tražiti u Banjoj Luci. Bolje da je otišao u Livno, umjesto što nas provocira i vrijeđa.

Muslimani su ga podmetnuli u Predsjedništvo da tamo glumi lažnog Hrvata i pravi samo štetu. Za ove četiri godine mogao sam se uvjeriti da je duboko ostrašćen u mržnji prema svemu što je srpsko i hrvatsko i da je štetočina, koja svojim pristupom najviše doprinosi raspadu Bosne.

BiH ne može uspjeti na provokacijama Komšića i sličnih, koji se danas okupljaju po Banjoj Luci obilježavajući nepostojeći praznik. Jedini način da se produži opstanak BiH je da se poštuje unutarnji dogovor tri konstitutivna naroda i da se uvažavaju njihovi stavovi.

 

Komentari