Dodjela poticajnih mjera i prijem ratnih zapovjednika povodom 26. obljetnice VRO Oluja

Ilustracija

U sklopu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti održat će se svečana dodjela poticajnih mjera ministra obrane i načelnika Glavnost stožera Oružanih snaga RH te prijem ratnih zapovjednika na Kninskoj tvrđavi.

U sklopu svečanog obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja u srijedu 4. kolovoza 2021. godine u večernjim satima na platou ispred Kninske tvrđave održat će se prigodne svečanosti.

U 19,10 sati održat će se svečana dodjela poticajnih mjera ministra obrane Maria Banožića i načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga admirala Roberta Hranja, pripadnicima Hrvatske vojske.

Nakon toga, s početkom u 20,00 sati održat će se svečani prijem za ratne zapovjednike iz Domovinskog rata.
Pozivamo akreditirane predstavnike medija koji žele pratiti dodjelu poticajnih mjera ministra obrane i načelnika Glavnog stožera da dođu u srijedu, 4. kolovoza na Autobusni kolodvor u Kninu, Don Mihovila Pavlinovića 7, najkasnije do 18.30 sati, zbog obaveznog sigurnosnog pregleda.



Također, predstavnici medija koji su zainteresirani isključivo za praćenje svečanog prijema ratnih zapovjednika, trebaju doći na Autobusni kolodvor u Kninu, u srijedu, 4. kolovoza, najkasnije do 19.00 sati, zbog obaveznog sigurnosnog pregleda.

Od Autobusnog kolodvora do Kninske tvrđave, za akreditirane predstavnike medija bit će osiguran prijevoz, izvjestili su iz MORH-a.

Komentari