Domovinski pokret dobio pojačanje: U stranku ušao ugledni hrvatski glumac

Foto: Facebook/DP

Hrvatski glumac Dražen Kühn nedavno je potpisao pristupnicu i priključio se redovima Domovinskog pokreta (DP). O njegovom pristupanju stranci oglasili su se iz DP-a putem Facebooka:

“Dražen Kühn, ugledni hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac, u prostorijama Domovinskog pokreta u Zagrebu ispunio je pristupnicu i postao članom DP-a. Svečanom potpisivanju nazočili su zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić, glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro, saborski zastupnik DP-a Davor Dretar i tajnik DP-a Zagreb Vlado Marić“, poručili su iz te stranke.

Foto: Facebook/DP

‘Jedina stranka koja može napraviti neke pomake’
”Vjerujem da je Domovinski pokret jedina stranka s desnog spektra koja može napraviti neke pomake u kvalitativnom smislu za Hrvatsku i vjerujem da će u budućnosti u tome i uspjeti!”, rekao je Kühn.

Podsjećaju kako je Domovinski pokret privukao pažnju mnogih uglednih i poznatih građana.



“Vrijednosti koje zastupa DP prepoznali su brojni poznati i ugledni građani, poput Stjepana Jimmyja Stanića, hrvatskog glazbenika, te Huga E. Estigarribia Villasantia, stručnjaka za međunarodne odnose i povratnika hrvatskih korijena iz Paragvaja, ali i brojni građani koji ne žele više trpjeti stanje u kakvom nam se Domovina našla, a niti globalističke briselske politike koje provode Plenković i njegova Vlada.

Ljudi prepoznaju autentičnost i karakter, prepoznaju našu odlučnost da se izborimo za Hrvatsku kakvu su sanjali naši branitelji i zato ovako jako rastemo. Sad je vrijeme! Ako želiš mijenjati stvari pridruži nam se!”, napisali su na Facebooku.

 

Komentari