Drama u školi kod Koprivnice: Svi su hitno evakuirani, službe su na terenu

Foto: Ranko Suvar / CROPIX/Ilustracija

Jutros se u školi kod Koprivnice odvila prava drama.

Svi učenici i nastavnici hitno su evakuirani iz drnjanske osnovne škole nakon što su se neka djeca požalila na čudan miris, suzenje iz očiju i iritaciju grla.

Nastavnici su također osjetili neobičan miris te je odlučeno da se obavi hitna evakuacija. Naime, sumnjalo se da se radi o curenju prirodnog plina iz instalacija, što je potencijalno vrlo opasno.



Na mjesto događaja stigle su hitne službe, vatrogasci DVD Torčec, JVP Koprivnica, kao i policijski službenici te zaposlenici plinskog distributera.

Tom Dubravec/Cropix/Ilustracija

Za sve kriva dječja nepodopština
Brzom inspekcijom utvrđeno je da se ne radi o curenju, plina već kako se uspostavilo dječjom nepodopštinom.

Jadan od učenika u školu je donio spremnik s plinom sličnim suzavcu te ga raspršio po učionici. Plin je izazvao iritaciju očiju i dišnih puteva kod pojedinih učenika, no bez ozbiljnih posljedica, piše Podravski.hr.

Sve u svemu, srećom učenici su vrlo brzo zaboravili na suzne oči, jer su zbog nepodopštine svojeg kolege, dobili prijevremeni dopust i započeli svoje zimske praznike nekoliko sati prije plana. No, sad je na službama da se utvrdi točno o kojoj supstanici se radi i kako je učenik došao do iste.

Strava u Zagrebu! Sudarili su se kombi i motocikl: Dva motociklista su nažalost mrtva, žena teško ozlijeđena

 

 

Komentari