Drama u Zagrebu! Ruski državljani s nožem i krvave glave ušetali u dječju igraonicu: Uhićeni su

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Trojica ruskih državljana uhićena su u petak nakon što su u noći s 10. na 11. siječnja u Dugavama izazvali nered ispred jednog kafića.

Grupa ruskih državljana koji su ujedno i tražitelji međunarodne zaštite, izazvala je u noći s 10. na 11. siječnja nerede ispred jednog kafića u zagrebačkim Dugavama, nakon što je muškarac krvave glave ušao u lokal s prijateljima s nožem u ruci kako bi ondje isprao glavu, nakon čega je počeo praviti probleme u kafiću.

Zagrebačka policija za portal Zagreb.info potvrdila je sporni događaj te su priopćili kako su u Dugavama intervenirali nakon dojave te su zbog izazivanja nereda uhitili trojicu Rusa. “Dvojica su ušetala dok smo trećeg uspjeli zadržati van objekta. Vlasnik je zatim pozvao policiju. Tada doznajemo da su u policiji zaprimili isti poziv par sati ranije i da je muškarac s krvavom glavom ušetao u dječju igraonicu, koja je dvije ulice dalje od kafića”, podijelio je šokirani svjedok.

Foto: Niksa Stipanicev/Cropix

Počinitelji su uhićeni, a incident je trajao oko tri sata
Kad je uočio policiju jedan od počinitelja odbacio je oštar predmet, zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog zbog posjedovanja oružja, dok je protiv svih podnesen optužni prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira. Počinitelji prekršaja uhićeni su i dovedeni na nadležni Općinski sud u Novom Zagrebu, priopćila je policija.



Stigle su presude za ubojstvo Tomislava Sablje: Iznenađenje na sudu, oglasila se i tužiteljica

Incident je, kako je već spomenuto, prijavio vlasnik lokala koji je pozvao policiju nakon prijetnji gostima, a kažu kako je sve trajalo dosta dugo, navode oko tri sata. Svjedoci kažu kako je vika iz lokala probudila snaovnike obližnjih zgrada, a kasnije je otkriveno da se sličan incident odvio i u dječjoj igraonici, nedaleko od lokala.

Komentari