Dva velika trgovačka lanca u Hrvatskoj zatvoreni na dan izbora, radnicima dali slobodno

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Iako je u srijedu, 17. travnja, neradan dan, gotovo svi trgovački lanci kao i trgovački centri najavili su da će danas raditi normalno.

Sve Konzumove prodavaonice u srijedu rade do 15 sati, osim prodavaonica koje se nalaze u sklopu shopping centara i kampova, koje će raditi prema radnom vremenu pojedinog centra.

Na dan izbora, 17. travnja, Lidlove trgovine radit će prema izmijenjenom radnom vremenu. Točan raspored po pojedinim trgovinama možete pronaći ovom linku. Većina trgovina će raditi do 16 ili 18 sati, ali ima nekih koje će danas raditi i do 20 sati.

Foto: Freepik

Trgovine otvorene

Iz Spara su izvijestili da će njihove trgovine biti otvorene te da će Spar supermarketi i Interspar hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj raditi prilagođeno, po nedjeljnom radnom vremenu.



Trgovine Studenac će na dan izbora raditi po redovnom radnom vremenu, dok će trgovine Kauflanda raditi prema nedjeljnom radnom vremenu.

Trgovački lanac Plodine na svojim internetskim stranicama je objavio da će u srijedu, 17. travnja, sve njihove trgovine biti otvorene, raditi će i sve trgovine Eurospina.

Guliver

Zatvoreni KTC i Pevex

Na dan parlamentarnih izbora biti će zatvorene prodajni centri Pevex, a neće raditi ni jedna trgovina KTC-a.

City Center one East u srijedu radi prema redovnom radnom vremenu, stoji na internetskoj stranici tog šoping centra uz napomenu kako će Hrvatska pošta i Fina unutar centra biti zatvorene, a City Center one West radit će prema redovnom radnom vremenu.
U Zagrebu će Arena Centar na izborni dan 17. travnja raditi po redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat, ali će biti zatvorene Hrvatska pošta i Fina unutar centra biti zatvorene.

Komentari