Evo kako će izgledati ovogodišnja proslava Oluje

Ilustracija

Ovogodišnja središnja svečanost 26. obljetnice Oluje održava se na stadionu NK Dinara u Kninu. Svečanost počinje u 6.30 sati budnicom, u 8.45 je polaganje vijenaca i paljenje svijeća. 

U 9.40 sati će se na stadionu NK Dinara održati središnja svečanost. Svečano podizanje zastave na kninskoj tvrđavi bit će moguće pratiti na videozidu na NK Dinara, gdje je predviđeno obraćanje branitelja Danijela Rehaka. Središnji program završava nastupom akrobatske grupe ‘Krila Oluje’, nakon čega će u 11.45 sati služiti sveta misa. U večernjim satima, u 20.05 će biti koncert oružanih snaga na kninskoj tvrđavi bez publike.

MUP će pojačano i redovito nadzirati grad Knin i njegovu okolicu, želja im je da se obljetnica obilježi sigurno i dostojanstveno, vodeći računa o pridržavanju svih zakonskih propisa.

Mario Čačić, gradonačelnik Knina, rekao je prije nekoliko dana da je grad u visokom stadiju uređivanja, mnogo toga je napravljeno.



Predviđeno je da na stadionu sudjeluje do 1.000 ljudi, izjavio je državni tajnik u ministarstvu hrvatskih branitelja Darko Nekić. 

Komentari