Evo kako rade trgovine za Uskrs

Ilustracija Foto: CROPIX

Trgovine i trgovački centri u Hrvatskoj za Uskrs rade skraćeno ili se zatvaraju. U nastavku donosimo raspored po pojedinim centrima.

PEVEX
Trgovački lanac Pevex najavio je da će njihovi prodajni centri biti zatvoreni na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Na Veliku subotu svi prodajni centri radit će skraćeno do 18 sati.

KONZUM
Povodom blagdana na Uskrs 4. 4. i Uskrsni ponedjeljak 5. 4. trgovine Konzuma neće raditi. Prodavaonice će u subotu 3. 4. raditi prema regularnom radnom vremenu.

SPAR
SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi na Uskrs ne rade. Radno vrijeme trgovina u ponedjeljak pogledajte ovdje.



KAUFLAND
Povodom blagdana na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak trgovine Kauflanda neće raditi. Detalje o radnom vremenu drugih dana pronađite na službenoj stranici ovisno o lokaciji trgovine.

PLODINE
Trgovine na Uskrs ne rade, a na Uskrsni ponedjeljak rade po nedjeljnom radnom vremenu. Za pojedini supermarket možete provjeriti ovdje.

ARENA CENTAR
Trgovine ne rade na Uskrs, kao ni ostali ugostiteljski objekti i usluge. Kino Cinestar Arena IMAX: 15 – 00:30 h, Living room: 11 – 19 h.

Na Uskrsni ponedjeljak trgovine, kino i svi ugostiteljski objekti imaju redovno radno vrijeme. Ne radi javni bilježnik, PBZ, Hrvatska pošta i FINA.

AVENUE MALL
Trgovine ne rade na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Sve ostale lokale provjerite na ovom linku.

CITY CENTER SPLIT
City Center na Uskrs ne radi, a na Uskrsni ponedjeljak radi prema redovnom radnom vremenu.

Interspar trgovina će od 31. 03. do 02. 04. raditi produženo do 22 h. IKEA planiranje kuhinja i IKEA dostavni centar će 03.04. raditi od 10 do 18 h. Erste banka će od 03. do 05.04. biti zatvorena. Fina će 04. i 05.04. biti zatvorena. Automat klub Wettpunkt radi prema redovnim radnom vremenu.

CITY CENTER EAST ZAGREB I CITY CENTER WEST ZAGREB
City Center one East ne radi na Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak prema redovnom radnom vremenu. Interspar trgovina će od 31. 03. do 2. 04. raditi produženo do 22 h.

SUPERNOVA GARDEN MALL
Na Veliki petak, 2. 4., trgovine će raditi do 21 h, a Interspar do 22 h. Na Veliku subotu, 3. 4., trgovine će raditi do 18 h, a Interspar do 21 h.

Na Uskrs su svi lokali zatvoreni. Na Uskrsni ponedjeljak trgovine će raditi do 21 h, a Interspar do 21 h.

PREHRANA
Trgovine Prehrane na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak ne rade.

Komentari