Evo što Vukojević kaže o optužbama za verbalno nasilno ponašanje prema supruzi

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je na policiji. Prenoćio je na Oranicama, a nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, kazneno je prijavljen za prijetnju.

“Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom i kazneno je prijavljen zbog prijetnje”, kažu iz policije. Prema kaznenoj prijavi Vukojević je 7. svibnja nešto iza 23 sata prijetio 38-godišnjakinji.

Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao doma u pripitom stanju te da je prijetio supruzi Andreji Ćupor.

Policija mu je pretražila stan.



Nakon što je ispitan kod dežurnog suca, pušten je na slobodu, ali mu je određena mjera opreza – mora napustiti obiteljski dom i ne smije se približavati supruzi na manje od 200 metara.

Vukojević se nakon svega oglasio pisanom izjavom.

“Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida”, stoji u pisanoj izjavi Ognjena Vukojevića, koju je prenio RTL.

Pripit stigao kući, prijetio pa supruzi pokušao izbiti mobitel iz ruke

Sve je počelo prije dvije noći kad je Vukojević pripit stigao kući, što je njegovoj supruzi zasmetalo – utvrdilo je tužiteljstvo.

“…s nakanom da je uplaši počeo je vikati na nju, a potom joj je, osnovano se sumnja, izrekao prijetnje koje se odnose na nju i članove njezine uže obitelji. Nakon što je oštećenica u strahu za svoj život mobitelom pokušala nazvati policiju, okrivljenik joj je, osnovano se sumnja, iz ruke pokušao istrgnuti mobitel odgurnuvši je”, stoji u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva Zagreb.

Komentari