FOTO Jaca Kosor pozirala s političarem s kojim je imala najžešće svađe: ‘Snažno smo se fajtali, frcale su iskre’

Foto: Biljana Gaurina / Cropix

Bivša premijerka Jadranka Kosor na društvenim mrežama pohvalila se susretom s Vukom Jeremićem, bivšim srbijanskim ministrom vanjskih poslova.

Bivša premijerka prije nekoliko dana, tijekom boravka na X Global Baku Forumu u Azerbajdžanu pod nazivom Današnji svijet: izazovi i nade, susrela se s Vukom Jeremićem, bivšim srbijanskim ministrom vanjskih poslova i predsjednikom Generalne skupštine Ujedinjenih naroda (UN).

Objavila je Kosor zajedničku fotografiju s Jeremićem, a na njoj bivši kolege poziraju nasmijani. “Snažno smo se ‘fajtali’ u vrijeme mandata. Frcale su iskre. Danas sjećanja i ugodan razgovor o budućnosti”, komentirala je bivša premijerka uz fotografiju koju je objavila na Twitteru.

Podsjetimo, bivša premijerka Kosor bila je na dužnosti od 2009. do 2011. godine, a za vrijeme njezina na mandata na čelu ministarstva vanjskih poslova Srbije bio je Jeremić. Odnos im je bio poznat po žestokim prepiranjima putem medija, a uglavnom su se sukobljavali zbog odnosa prema Kosovu.

“Kome je Jadranka Kosor prijatelj, tome ne trebaju neprijatelji”, poručio je Jeremić 2011. nakon što je Kosor izjavila da je Hrvatska najbolji prijatelj Kosova u regiji.

 

Komentari