FOTO K’o od majke rođen prošetao Dubrovnikom, čak se ušetao u ured Turističke zajednice! Oglasio se gradonačelnik

Foto: Screenshot / Dubrovački dnevnik / Bozo Radic / CROPIX / Ilustracija

Dubrovčane je danas šokirao prizor golog čovjeka koji je šetao gradom. Nešto prije podne, od Ilijine glavice do Pila prošetao je gol kao od majke rođen.

Zabilježili su to prolaznici i objavili na viber grupi Radaskra kontrola- Dubrovačka županija, prenosi Dubovački vjesnik.

“Prometnom redaru ništa nije bilo jasno, prođe pored njega k’o pored spomenika”, komentirao je jedan prolaznik,

“Ajde vozi 1 km/h brže pa ćeš ‘viđet’”, savjetuje nekome drugi. “Pa zar mu nitko ništa ne može, ovo je sramota, još i u ured Turističke zajednice ušetao, užas!”, komentira vozač.



Foto: Screenshot / Dubrovački vjesnik

“Neistina je da komunalni redari nisu reagirali. Danas je glavna vijest kako je određeni gospodin prošetao gol od Ilijine glavice do Pila. Čim je komunalno redarstvo zaprimilo navedenu prijavu, odmah je zvalo policiju te je izvijestilo gdje se gospodin nalazi i kuda se kreće. Razumijem da ne moraju svi poznavati ovlasti komunalnog redara, da on nije policajac i nema iste nadležnosti kao policajac. Ali nevjerojatno je da netko može napisati kako komunalno redarstvo nije reagiralo a da pritom nije ni postavilo upit komunalnim redarima jeste li reagirali, kako ste reagirali, odnosno što ste napravili”, napisao je Franković.

https://www.facebook.com/mato.frankovic/posts/10159231004368752

Komentari