Gaf predsjednika zagrebačkog HDZ-a hit je na Twitteru; ‘Mrtvi u Hrvatskoj doduše glasaju, ali koalicija s pokojnikom još nije zabilježena’

Sanjin Strukic/PIXSELL

 “Ne postoji način da bi se nastavila politika u koaliciji ili programskoj suradnji s Milanom Bandićem, jer je on preminuo”, rekao je Herman.

Tako je šef zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman opovrgnuo ideju koalicije HDZ-a i stranke MB365 na pomalo sulud način. Ta izjava dakako učinila ga je zvijezdom na Twitteru pa se čitavog dana na njegov račun nizaju pošalice.

“Evo ga, još jedan genije. Grunfe, crkni od zavisti”, naveli su jedni. “Dobro čovjek kaže. Mrtvi u Hrvatskoj doduše glasaju, ali koalicija s pokojnikom još nije zabilježena”, dodaju pak drugi.

Anka Mrak Taritaš istaknula je samo: “To se zove odlučno ne”, Jadranka Kosor dodala samo kratko “Hjoj”. “Zašto Plenković ovakve pušta da javno govore? Nema ljudi u tom novom HDZ-u, sve ostalo u starom i po starom”, ističu pak treći, a uslijedili su i drugi komentari: “Mile je (kažu) umro, ali njegov duh i dalje nadahnjuje sljedbu”, “Blago zagrebačkoj političkoj sceni s ovako pametnim i vizionarsko nadahnutim ljudima”, “Evo od koga DF kupi svoje bedastoće”.



Našao se tu i gif predsjednika Zorana Milanovića dok sjedi u Saboru i smije se, a zaključuju: “Poslije Bandića – Bandić”.

Komentari