Gradski vijećnik Centra: I ja sam osoba s invaliditetom, muka mi je od ovog falšeg razbacivanja brigom za OSI

Facebook

Osobe s invaliditetom imaju jednaka prava kao i svi drugi te se stoga mogu i moraju zaposliti. No, u Splitu se dogodio slučaj na koji je reagirao gradski vijećnik Centra Luka Baričić koji je na Facebooku komentirao otkaz osobi s invaliditetom i prozvao oporbene stranke.

“Zanimljivo kako se sad lako izvrće istina, kad se radi o skupljanju jeftinih političkih bodova. Gdje je bio HDZ kad su njihovi ravnatelji namještali natječaje kako bi izbjegli zapošljavanje OSI i namjestili svojima. Tad ih nije bilo nigdje. Prestanite biti licemjerni, ovakvo iskorištavanje OSI je uvredljivo. Meni kao OSI je muka od ovog falšeg razbacivanja brigom za OSI”, napisao ja na Facebooku.

Dodao je da je “Vice Mihanović rekao kako smo sad na vlasti te da možemo raditi što hoćemo”.

“Moj odgovor mu i dalje stoji. To ste vi radili, mi smo odgovorni građanima i njihovom novcu. Zaboravite na to ‘možete raditi što hoćete'”, napisao je Baričić.



Spomenuo je i gradonačelnikov citat:

“Nećemo nastaviti niti jedan nepotreban ugovor. Građani su nas izabrali da uvedemo red i zaustavimo nepotizam, korupciju i netransparentno trošenje javnog novca, a to i radimo. Oni koji se tome opiru i sada se bune u javnosti, gube svoje pozicije i dižu graju, ali nas to neće impresionirati. Nastavit ćemo i dalje s uvođenjem reda, jer to od nas građani i očekuju”, piše u objavi na Facebooku.

Komentari