Grbinu stigao oštar odgovor: Davno je pustio niz vodu nekad veliku, moćnu i ozbiljnu oporbenu stranku

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Predsjednik Socijaldemokrata Davorko Vidović odgovorio je šefu SDP-a Peđi Grbinu koji je rekao da samo s njima neće koalirati od centra na lijevo.

“Rekao bih, ima ona pjesma ‘Bacila je sve niz rijeku’. Peđa Grbin davno je pustio niz vodu nekad veliku, moćnu, ozbiljnu, pravu oporbenu stranku SDP. Hrvatska danas više nema ono što je imala prije desetak godina”, rekao je Vidović.

Pojasnio je da je time mislio da Hrvatska više nema drugu jaku stranku. “Zato sam ja kao nekakav veteran i čovjek koji je stvarao prvu veliku koaliciju sasvim jasno upozorio na okupljanje ljevice. HDZ ne stoji Bog zna kako, ta udružena okupljena ljevica bez problema dobiva izbore”.

Foto: Davor Pongračić/Cropix

‘Kapacitet nemaju baš svi’

Nastavio je da pri tome nije bio naivan. “Bilo mi je jasno da kapacitet za tu vrstu okupljanja i političke odgovornosti možda nemaju baš svi. Neki od naših oporbenih kolega tu razinu odgovornosti prema biračima nemaju”, rekao je.



“To što oni nemaju kapacitet je njihov problem i to će se vidjeti”, poslao je jasnu poruku čelnik Socijaldemokrata. Podsjetimo, Grbin je ranije u Saboru rekao da su Socijaldemokrati jedina stranka s centra nalijevo s kojom neće koalirati.

Grbin Zekanovića nazvao cirkusantom: Poziva na rušenje HDZ-a i stvaranje bolje Hrvatske

Komentari