Hajdaš Dončić potvrdio da će Joško Klisović bit SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba

N1

SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić bio je gost programa N1 televizije gdje je komentirao predstojeće lokalne izbore, ali i jasno kazao tko će biti kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba, iako šef te stranke jučer nije htio jasno reći.

Komentirajući situaciju oko HDZ-a i Damira Vanđelića čija sudbina na čelu Fonda za obnovu još nije jasna, SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić kaže: “Druga politička stranka, druga opcija. Vidljivo je jedino da nemaju kandidata za gradonačelnika Zagreba.”

No, voditelja da ni SDP nema kandidata jer ga još nisu javno obznanili Hajdaš Dončić odgovara: “Mi imamo kandidata, kako ne bismo imali. Znamo tko će nam biti kandidat za gradonačelnika.”

Na pitanje tko će biti kandidat, odgovara: “Tko? Joško Klisović.”



Na napomenu voditelja da Peđa Grbin gostujući jučer nije htio reći ime, Hajdaš Dončić kaže: “Ja sam rekao. Kandidaturu će predstaviti sam Klisović kada procijeni da je došlo vrijeme za to. Najizgledniji je Joško Klisović. Mi smo slobodoumna stranka, nemamo predsjednika faraona.”

“Nadam se da će Klisović baciti na glavu. Ima apsolutno sve preduvjete političke i osobne da bude dobar gradonačelnik Zagreba”, rekao je za N1.

Komentari