HDZ objavio fotografije SDP-ovog skupa u Rijeci: ‘Koji debakl. Peđa očito ništa nije naučio’

Foto. HDZ/Facebook

HDZ se na Facebooku osvrnuo na predstavljanju kandidata koalicije Rijeke pravde u 8. izbornoj jedinici, koje je održano u Rijeci.

“Koji debakl u Rijeci, na predstavljanju SDP-ove koalicije u 8. izbornoj jedinici! Ili fijasko, ako vam je draže. Došlo je više predsjednika ‘stranaka’ i kandidata nego što se okupilo Riječanki i Riječana! Računajući pritom i novinare i snimatelje.

Tako to biva kada se sam baciš u toksične rijeke Milanovićeva bezakonja i primitivizma. Kada mu držiš ljestve u pokušaju da zaustavi rast plaća i zaposlenosti, a da povuče Hrvatsku sa sobom u međunarodnu izolaciju i ekonomski ponor. Peđa G. očito ništa nije naučio nakon nedavno propalih ‘prosvjeda’. Milanovićeva balkanština ne prolazi kod hrvatskih ljudi”, poručili su HDZ-ovci.

Foto. HDZ/Facebook

Na listi četiri kandidata iz Rijeke

Inače, Grbin je s predstavljanja poručio da će maknuti s vlasti one koji su Hrvatsku opljačkali, a građane i najbolje što ima iz Hrvatske potjerali. Ipak, napomenuo je da se politikom ne bave samo da bi nekog smijenili, već da bi domovinu, gradove, općine i županije učinili boljima.



Foto. HDZ/Facebook

Uz Grbina, koji je prvi na listi, u 8. izbornoj jedinici su Mirela Ahmetović i Zlatko Komadina te predstavnici Centra i stranke Dalija Orešković i ljudi s imenom i prezimenom. Grbin je na upit novinara da komentira tvrdnje da Riječani nisu dovoljno zastupljeni na listi istaknuo da su na njoj četiri kandidata iz Rijeke.

Herman kaže da je Rojs izbačen iz HDZ-a, tvrdi da je Milanovićev igrač: ‘Stvar je vrlo jednostavna’

Komentari