HDZ se oglasio o načelniku koji je pretukao vlasnicu kafića: ‘Žarko Žgela istupio je iz stranke’

Nakon što je objavljena snimka na kojoj se vidi brutalni napad načelnika općine Severin Žarka Žgele na vlasnicu jednoga lokalnog kafića, reagiralo je predsjedništvo ŽO HDZ-a BBŽ.

“Očekujemo pravodobnu i energičnu reakciju nadležnih institucija, kao i promptno utvrđivanje činjenica. Gospodin Žarko Žgela na vlastiti zahtjev istupima je iz članstva HDZ”, kazali su iz te stranke za 24sata.

Da podsjetimo, u nedjelju oko 23 sata na parkiralištu ispred jednoga lokala Žgela je vlasnicu Ivu Milku Kramarić nekoliko puta ošamario i potom udario dva puta šakom po potiljku. Ona je došla na poziv konobarice koja je tu večer radila u lokalu i žalila se vlasnici da ju Žgela hvata za ruku i da ju je zavrnuo.

Dolaskom u Severin Iva Milka Kramarić je pijane goste istjerala iz lokala i pokušala zaustaviti tučnjavu na parkiralištu.



Kad je Žgeli rekla da je nazvala policiju i da će ga dati u novine, tad ju je, priča Kramarić, počeo mlatiti, a ona je bježala pred njim. Kramarić je sve prijavila policiji, koja je u Severin došla u 23.22, ali je Žgela već napustio parkiralište.

Komentari