HDZ UZVRAĆA UDARAC: “Kremljenko gubi živce. Nervozno vrijeđa i laže…”

Screenshot

Predsjednik Republike Zoran Milanović izjavio je u četvrtak, komentirajući najavu premijera Andreja Plenkovića da će ga Vlada od sada bojkotirati u svakom smislu, da mu je čast što ga takva ekipa bojkotira.

“Nažalost, došlo je do toga da sam ih morao nazvati bandom, što i jesu i za to su i osuđeni”, rekao je Milanović novinarima nakon obilaska izložbi u galeriji Klovićevi dvori.

Svesti generale na pudlice, to mogu samo UDBA, HDZ i Plenković, ustvrdio je Milanović dodajući: Što mi je preostalo? Da kažem da je to jedan utjecajni državnik?”.

Ubrzo je stigla reakcija HDZ-a putem društvenih mreža.



https://www.facebook.com/HDZ1989/posts/548215166658901

“Kremljenko gubi živce. Nervozno vrijeđa i laže o drugima jer je došlo vrijeme da se očituje o pomilovanju Perkovića i Mustača. Sve maske su mu pale. Milanović – udbaški poslušnik. I poslije Titove garde – Lex Perković”.

Komentirao pomilovanja
Vezano za sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, Milanović je rekao kako se one moraju održavati jednom godišnje, a ruski napad na Ukrajinu nije razlog za sazivanje sjednice jer taj rat ne ugrožava Hrvatsku izravno.

Milanović je u podužoj izjavi ponovno komentirao zahtjev za pomilovanjem Zdravka Mustača i Josipa Perkovića ustvrdivši da nije unaprijed znao za tu inicijativu, a na pitanje kada će donijeti odluku rekao je – polako, jako polako.

Upitan ima li među 274 zahtjeva još nekih o kojima bi mogao razmišljati, odgovorio je – moguće u teoriji. Naglasio je kako mišljenje o pomilovanjima nije promijenio dodavši kako o tome nije razmišljao dok nije došlo pismo koje je su potpisali generali, prenosi Direktno.

 

Komentari