HOROR U ZAGREBU! Užasan pokušaj ubojstva: ‘Istrčao je iz crnog BMW-a i pucao mu u glavu pa stisnuo gas’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

U zagrebačkom naselju Špansko u petak navečer incident s pucnjavom potvrdili su iz zagrebačke policije, a mediji navode da je jedan muškarac ozlijeđen i odvezen u bolnicu.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su za Hinu da se incident dogodio u Ulici Dobriše Cesarića te da su dojavu primili oko 19 sati i 40 minuta.

U tijeku je utvrđivanje što se točno dogodilo te su na terenu policijske ekipe. Još nisu mogli potvrditi je li netko u pucnjavi ozlijeđen nego samo da je pucnjava bila na otvorenom prostoru.

Mediji navode riječi očevica koji je za 24sata izjavio da je vidio ranjenog muškarca.



“Susjedi su rekli da su čuli pucnjavu i zvali su policiju koja je brzo došla. Hitna je prevezla čovjeka. Napadač je sjeo u auto i pobjegao u smjeru Vrapča, a policija je otišla za njim”, rekao je.

Policija je naknadno objavila kako je došlo do pokušaja ubojstva muškarca vatrenim oružjem.

“Policijsko postupanje i očevid je u tijeku, dok se za počiniteljem intenzivno traga”, kratko su priopćili.

Policija je ogradila cijelo parkiralište policijskom trakom.

Stanovnici Španskoga na društvenim mrežama pišu kako je na terenu veliki broj policajaca te da se ne može prići ulici u kojoj se dogodio zločin.

“Čovjek je sav u lokvi, policija juri za nekim. Opći kaos”, napisao je jedan korisnik.

Neki tvrde da su i duge cijevi na obližnjem placu.

Muškarac kritično, napadač imao pomagačicu?
Iz Vinogradske bolnice neslužbeno se doznaje kako je upucani muškarac u kritičnom stanju. Ima ozljedu glave i trenutačno se nalazi na hitnoj operaciji te je životno ugrožen.

“Sjedio sam tu na klupi preko puta. Muškarac je istrčao iz BMW-a i upucao ga u glavu. U autu je bila i žena. Imao je, koliko mi se čini, oko 45 godina. Nakon što mu je pucao u glavu, otrčao je do auta, radilo se o crnom BMW-u sedmici, i punim gasom izjurio je s parkirališta”, ispričao je svjedok za Jutarnji list.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Policija zna tko je pucao jer su očevicu pokazali fotografiju sumnjivca i on je potvrdio kako je na njoj prepoznao osobu koja je pucala u muškarca.

Navodno je muškarac upucan jednim hicem izravno u glavu.

Komentari