Hrvatski generalski zbor otvorio Knjigu sućuti za Pavla Miljavca: Ostavio je čvrsti temelj za daljnju nadogradnju

Tomislav Kristo/Cropix

Hrvatski generalski zbor (HGZ) u povodu iznenadne smrti njihovog istaknutog člana i počasnog predsjednika Pavla Miljavca objavio je kako će u njihovom prostoru na adresi Ulica Jurja Habdelića 2 na Gornjem Gradu u Zagrebu biti otvorena Knjiga sućuti.

Knjiga sućuti bit će otvorena u srijedu 7. prosinca i u četvrtak 8. prosinca od 11 do 18 sati.

“Pozivamo sve one koji žele i na ovaj način odati počast i posljednji pozdrav generalu Pavlu Miljavcu da dođu u najavljenom terminu”, objavio je HGZ.

“U vrijeme njegovog obnašanja dužnosti predsjednika Hrvatski generalski zbor je postao ozbiljan i na svim političkim razinama uvažavan partner i sugovornik u naporima pri očuvanju vrijednosti Domovinskog rata i rješavanju aktualnih problema obrane i nacionalne sigurnosti. Sadašnjem vodstvu Zbora ostavio je čvrsti temelj za daljnju nadogradnju i na tome smo mu zahvalni. Ostat će nam u trajnom sjećanju njegova stručnost i požrtvovnost, principijelnost, smirenost i srdačnost, razboritost u raspravama i dosljednost u izgradnji jedne suvremene domovinske udruge, ali i u očuvanju jedinstva Hrvatskog generalskog zbora”, priopćili su.



Komentari