Istina o smrti zagrebačkog gradonačelnika polako izvire na površinu: Hitna je po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Natalija Prica

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

O smrti Milana Bandića se priča svaki dan, a isto tako izviru i neke nove informacije, često oprečne onima koje su u javnost dospjele samo sat i dan ranije. U izjave njegovih prijatelja posumnjali su mnogi već prvog dana, a sad se prava istina malo po malo saznaje.

Hitna pomoć je, naime, 27. veljače u noći po zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića došla na adresu gdje posljednjih mjeseci živi njegova bliska suradnica Natalija Prica, što je potvrdio iz pouzdani i vrlo upućeni izvor. Riječ je o stanu na Vrhovcu, točnije na adresi I. Vidovčica 24.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je oko 23 sata u subotu, 27. veljače ove godine navečer doživio srčani udar. Prebačen je u Opću bolnicu Sveti Duh, no u noći je proglašen mrtvim.

Iako su Bandićevi prijatelji Sergije Ivanović i doktor Gzim Redžepi tvrdili da je Bandiću pozlilo u zgradi Sergija Ivanovića, koja se nalazi u istom naselju – zagrebačkom Vrhovcu, neslužbeno se doznaje kako je Hitna po Bandića došla u zgradu u kojoj živi Prica.



Konkretna je zgrada oko pet minuta hoda udaljena od one Sergija Ivanovića. Za službenu informaciju upitan je i ravnatelj Nastavnog zavoda za hitnu pomoć grada Zagreba prof. dr. Žarko Rašić, koji nije mogao odgovoriti.

“Ured za informiranje meni daje dozvolu smijem li ili ne smijem odgovarati na upit. Dosad mi nisu dali dozvolu da odgovorim na to pitanje. Inače prije godinu dana je došla odluka iz Grada da se ne dozvoljava samostalno istupanje u javnost”, rekao je Rašić za Index.

Komentari