Istraga o strašnom ubojstvu srpskog MMA borca stigla i do Hrvatske: Osumnjičen je nogometaš

Foto: MUP Srbija

Nastavlja se istraga u susjednoj Srbiji za ubojstvo srpskog MMA reprezentativca Stefana Savića. Poznato je i tko su osumnjičeni, zanimljivo, jedan od njih je rođen u Zagrebu…

Naime, kako su objavili tamošnji mediji, traga se za Vasilijem Gačevićem i Markom Daničićem, a policija poziva sve građane koji imaju korisne informacije da se jave. Riječ je o dva 23-godišnjaka, a koji su nogometaši.

Srpski mediji  navode kako prema podacima s interneta Daničić igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi. Daničić je rođen u Zagrebu, ali još uvijek nije poznato zbog čega je bio u Beogradu. Gačević igra u prvoj postavi nogometnog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug.

Foto: MUP Srbija

Slomljena vilica od prije dvije godine

Neslužbeno doznaju tamošnji mediji kako je motiv ubojstva osveta zbog događaja od prije dvije godine. Tada su se navodno Gačević i Daničić sukobili sa Savićem na Adi Ciganliji, pri čemu je izbila tučnjava u kojoj je Savić jednom od osumnjičenika slomio vilicu. Savić je ubijen u noći između subote i nedjelje u Dunavskoj ulici, na Dorćolu u centru Beograda. “Kako bi izbjegao sukob Savić je počeo bježati Dunavskom ulicom. U jednom trenutku muškarci ga sustižu, obaraju na nogostup i počinju šutirati. Ne zadugo jedan od napadača vadi nož i ubada mladića”, ispričao je Telegrafov sugovornik.



Napad je pokušao spriječiti slučajni prolaznik, Stefan M. (22), kojem su napadači također zadali više ubodnih rana. “Izbodenog mladića Stefana M. prijatelj stavlja u vozilo i na putu do bolnice obavještava policiju da se u Dunavskoj ulici dogodio zločin”, objasnio je Telegrafov sugovornik.

Tragičan kraj mladog srpskog reprezentativca: ‘Stefan (23) je dotaknuo srca mnogih svojom dobrotom’

“Oni su inspektorima ispričali da su prolazili ulicom kada su vidjeli kako dvojica udaraju i na kraju nožem ubadaju mladića. Dok su pokušali da ga zaštite napadač je jednog od njih ubo u grudi. Objasnili su da je Stefan istrčao iz kola kako bi pomogao mladiću kojeg nije ni poznavao”, dodao je.

 

Komentari