Ivica Puljak: Mladi se trebaju zabavljati, a zabranama se neće puno riješiti

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Grad Split upravo je samom srcu turističke sezone. Kao što smo već pisali, na Bačvicama je viđen ogroman party, a o cijeloj pripremi za sezonu govorio je njihov gradonačelnik Ivica Puljak.

Puljak je sa smješkom govorio o aktualnoj turističkoj sezoni i povratku velikog broja turista:“Grad je pun sretnih ljudi. Svi smo sretni što su se turisti vratili”, rekao je splitski gradonačelnik.

Istaknuo je da je važno pridržavati se mjera kako bi se turistička sezona nastavila – naime, velik broj građana živi od turizma. On smatra da zabrane nisu najbolje rješenje te ističe važnost apeliranja na odgovorno ponašanje.

“Mladi se trebaju zabavljati. Zabranama se neće puno riješiti – ako zabranite na jednom mjestu, otići će na drugo mjesto. Važno je apelirati na mlade da se odgovorno ponašaju”, poručio je Puljak.



Osvrnuo se i na izjavu Bulja koji je rekao da će tražiti ukidanje zabrane rada ugostiteljskim objektima nakon ponoći. Puljak se slaže s ukidanjem zabrane i ponavlja – “ako mladima iza ponoći zabranite okupljanje na jednom mjestu, oni će otići na drugo”.

Komentari