Iznenađenjima nema kraja: Službu predsjednika države preuzima Gordan Jandroković

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Predsjednik Zoran Milanović se pojavio na presici SDP-a i iznenadio cijelu Hrvatsku. “Došlo je vrijeme da se konji sedlaju”, rekao je.

“U životu svakog od nas postoje trenuci kad treba izaći iz zone komfora. Taj čas je kucnuo na moja vrata momentom stanovitog Turudića”, rekao je na početku. “Okupit ćemo većinu za vladu nacionalnog spasa”, rekao je. “U životu svakog od nas postoje trenuci kad treba izaći iz zone komfora. Taj čas je kucnuo na moja vrata momentom stanovitog Turudića”, rekao je Milanović dodajući da su svi pokuašji da se to spriječi završili zulumom. “Došlo vrijeme da se konji sedlaju”, rekao je.

 



 

“Obećajem kao i nekoć odlučnu i čistu vlast”, rekao je. “Sa mnom znate na čemu ste”, dodao je. “Sve čestite ljude pozivam na okupljanje”, rekao je. “Rijeke pravde dolaze. Izlit će se u proljeće”, rekao je.

Kako saznaje Dnevno.hr, to znači da službu predsjednika države preuzima Gordan Jandroković, dojučerašnji šef Hrvatskog sabora. Ustavnopravni stručnjak Mato Palić potvrdio je  za spomenuti portal da je Jandroković predsjednik države od trenutka kad Milanović da ostavku. “Iako je Sabor raspušten, mandat traje dok se ne konstituira novi saziv. Tako da nema tko preuzeti tu funkciju nego Gordan Jandroković”, rekao je Palić.

Ovo nitko ni u najluđim snovima nije očekivao! Milanović ide na parlamentarne izbore sa SDP-om

Komentari