Jandroković prozvao Milanovića: ‘Zamislite zemlju u kojoj bi se svi ponašali na takav način?’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

HDZ-ov Gordan Jandroković na društvenim mrežama prozvao je predsjednika RH Zorana Milanovića.

“Naši politički protivnici SDP i njima slični, predvođeni Milanovićem nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima… Zašto to čine?”, postavio je Jandroković pitanje na početku objave u kojoj je objavio i video s izrazima koje je upotrijebio Milanović.

Odmah je dao i odgovor. “Njihov cilj je unaprijed opravdati svoje djelovanje. Kada skupinu ljudi označiš bandom tada su sva sredstva i metode daljnjeg djelovanja opravdane. Onda je opravdan prijezir, bijes, mržnja i u konačnici nepoštivanje zakona”, nastavio je.

“Zamislite zemlju u kojoj bi se svi ponašali na takav način? Mi nismo takvi i nikada nećemo biti. Ponovo ćemo pobijediti na naš način – većinskom voljom hrvatskog naroda”, zaključio je Jandroković u objavi.



Foto: Ante Cizmic / CROPIX

‘SDP je pao na dno’

Podsjetimo, Jandroković je nedavno komentirao situaciju oko kandidature predsjednika Zorana Milanovića za premijera s podrškom SDP-a te ocijenio da je “to igra veća od Turudića”, da je SDP s Milanovićem “pao na dno” te da nitko ne zna koliko to može eskalirati.

“Prema svemu sudeći predsjednik Republike Hrvatske neće podnositi ostavku. No, bilo kako bilo, izlazim na izbore u drugoj izbornoj jedinici i to je moja čvrsta odluka. I ponovo ću pobijediti”, rekao je Jandroković u intervjuu za “Novi list” u kojem je govorio o svim opcijama.

Milanović nastavlja s udarcima: ‘Nismo ja i Pelnković iz istog kvarta, on je više bio s mamom’

Komentari