Kakav užas! Otac (50) i kći (20) optuženi za ubojstvo tri bebe, ali i za incest

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Trostruko strašna vijest stiže iz sela Czerniki na sjeveru Poljske gdje su u podrumu obiteljske kuće pronađena tijela tri novorođenčeta. Za zločin su optuženi otac Piotr Gierasik (54) i njegova 20-godišnja kći Paulina s kojom je, kako su objavili lokali mediji, bio u “sporazumnoj incestuoznoj vezi”.

Njih dvoje uhićeni su nakon što su mrtve bebe pronađene zamotane u plastičnim vrećicama u plitkim grobovima. Dva tijela su pronađena u petak, a treće u subotu “u poodmakloj fazi raspadanja”, kako je priopćila policija.

Incestuozna veza s ocem
“Žena je optužena po dvije točke za ubojstvo i incestuoznu vezu s ocem. Muškarac je optužen za tri točke ubojstva, optužbu za incest sa svojom 20-godišnjom kćeri i optužbu za incestuozne odnose s drugom kćeri”, kazao je Mariusz Duszyński iz Okružnog tužiteljstva u Gdanjsku.

Prema tvrdnjama tužitelja, dvoje od ubijene djece potječe iz muškarčeve veze s 20-godišnjom kćeri, dok je treće dijete bilo iz veze koju je imao s drugom kćeri nakon što ju je prisilio na seks, prenosi Daily Mail.



Čeka se nalaz obdukcije
No, kolege u slastičarnici u kojoj je Paulina radila u susjednom selu Stara Kiszewa posumnjali su da je trudna nakon što je počela nositi široku odjeću. Zatim je uzela tri tjedna odsustva s posla, ali se vratila tjedan dana kasnije.

“Svi smo pretpostavljali da je trudna. Mislim da je oko sebe stavljala steznike. Kada se ranije vratila s odmora, promjena je bila vidljiva. Bila je puno mršavija, slabija i stalno umorna. Kada smo je pitali za dijete, glumila je iznenađenje i zanijekala”, rekla je jedna Paulinina kolegica s posla.

Tužitelji čekaju nalaze obdukcije da bi utvrdili kako su bebe umrle. U međuvremenu, policija nastavlja pretraživati ​​imanje kako bi vidjela ima li još tijela skrivenih u kući.

Komentari