Kako se naši policijski službenici odnose prema životinjama?

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Ako ljude možemo suditi po tome kako se ponašaju prema slabijima i potrebitima, u ovom slučaju je to bila jedna mala maca, ne znamo što bismo mislili o ovom djelatniku zagrebačke policije.

Jedna je Zagrepčanka doživjela vrlo šokantno iskustvo kada je svjedočila automobilskoj nesreći koja se u subotu oko 15:00 sati dogodila na križanju Vukovarske i Heinzelove ulice, kod Chromosovog tornja.

No, nije bila nesreća to što je uznemirilo ovu prolaznicu, jer je izgledalo kao da nitko od sudionika nije ozbiljnije ozlijeđen. Ono što je bilo toliko šokantno je što je svjedočila smrti malene mace koju je, kako kaže svjedokinja, policijski službenik koji je sudjelovao u očevidu šutnuo nogama prije nego što je sirota izdahnula. Ovo je potresno svjedočanstvo bilo objavljeno u Facebook grupi ‘Zakaj volim mice’.

”Najveći horor je to što je stradala jedna mala maca, kad sam prolazila bila je poluživa, a policajac ju je šutao nogama, a maca je jadna klimala glavicom. Ja sam žurila na posao no moj dragi je otišao provjeriti situaciju, pokušavao ju je oživjeti no bezuspješno.. Uglavnom želim da se čuje kako se Mup odnosi prema životinjama, kao zadnje smeće. Voljela bi da se ovo javno proširi te da svi čuju kako policija šuta poluživog mačića..Užas..”, napisala je.



Komentari