Kod Jaske ukrali glomazan kontejner pun elektromaterijala, no nisu ga uspjeli sakriti

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu počinitelja koji su kod Jastrebarskog uspjeli ‘odšlepati’ kontejner veličine oko 15m2.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni sredinom srpnja 2021. godine u popodnevnim satima po prethodnom dogovoru i namjerom ostvarivanja protupravne imovinske došli u mjesto Toplice na području Jastrebarskog, a zatim su prišli metalnom kontejneru (veličine cca 15m2) ispunjenom raznim elektromaterijalom u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba.

Osumnjičeni su potom otuđili kompletan kontejner na način da su ga utovarili na teretni kamion marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka te se udaljili s mjesta počinjenja, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od 60 tisuća kuna.



Policijski službenici su tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja kod 23-godišnjaka pronašli otuđeni kontejner te ga vratili oštećenom trgovačkom društvu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari