Konzum neće raditi na Božić, Štefanje i Novu godinu

Darko Tomas / CROPIX

Konzumove trgovine, njih više od 600 u Hrvatskoj, neće raditi na Božić, Štefanje i Novu godinu, a na Badnjak i Silvestrovo radit će po skraćenom radnom vremenu, priopćili su u četvrtak iz tog trgovačkog lanca.

Takvom odlukom Uprava Konzuma i ove godine želi zaposlenicima omogućiti da blagdane provedu sa svojim najdražima, navode iz Konzuma.

Osim slobodnim danima, Uprava Konzuma zaposlenike je razveselila i isplatom božićnice u iznosu od 1.500 kuna početkom prosinca, a isplaćeno je i 600 kuna dara za dijete mlađe od 15 godina onim roditeljima preko kojih su njihova djeca zdravstveno osigurana. Za djecu zaposlenika osigurano je i ukupno 4.277 prigodnih poklon-paketa, navodi se u priopćenju.

“Odluku o neradnom Božiću, blagdanu sv. Stjepana i Novoj godini te isplati božićnica i darova za djecu i ove smo godine donijeli vodeći se željom da svim zaposlenicima zahvalimo na iznimnom zalaganju i trudu kojima svakodnevno daju značajan doprinos uspješnom poslovanju Konzuma”, istaknuo je predsjednik Uprave Slavko Ledić.



Iz Konzuma pozivaju sve svoje kupce da kupnju obave u danima uoči blagdana, osobito od subote 21. do ponedjeljka 23. prosinca kad će radno vrijeme trgovina širom Hrvatske biti produženo kako bi stigli na vrijeme nabaviti sve što im je potrebno.

Komentari