Kujundžić: Ovo je najviša demokratska razina, istražite svaku epitelnu stanicu mog crijeva

N1

Ministar zdravstva Milan Kujundžić je uoči sjednice predsjedništva HDZ-a ponovno komentirao slučaj vlastite imovinske kartice i pripadajućih nekretnina. Osvrnuo se na današnji incident u kojem je četvorica radnika u Imotskom napala novinarku Slobodne Dalmacije koja je fotografirala ministrovu kuću.

Predsjedništvo HDZ-a odlučilo? Unutarstranački izbori 15 ožujka

“Kuća na kojoj su radili radnici je kuća mog susjeda Slavomira Kujundžića, ne znam tko je vlasnik”, rekao je ministar zdravstva i dodao kako sa susjedom nije u krvnom srodstvu, iako dijele isto prezime.



Što se apartmana na Pagu tiče, Kujundžić i dalje tvrdi da ima samo jedan.

“Ako je negdje greška u gruntovnici, provjerit ću. U mojoj imovinskoj karitici stoji da od 2002. godine imam apratman u Novalji, a sad ima li nešto u gruntovnici što ne štima, vidjet ću”.

Kujundžić smatra i da pozajmica njegovog prijatelja Mire Palca, inače suvlasnika i predsjednika Nadzornog odbora veledrogerije Pharmanet i vlasnik ljekarne Palac, ni po čemu nije sporna.

“Uzeo sam pozajmicu od starog prijatelja koji ima dvije ljekarne, nikada o tome u kojem je Nadzornom odboru nisam s njime razgovarao”, i dodao kako je i porez na kuću uredno plaćen.

S obzirom na to da je ranije govorio kako se oko njega stvorila atmosfera linča, Kujundžić je sada izjavio:

“Ovo me raduje, neću to više zvati linčem, ovo je najviša demokratska razina, prvo mene istražite, svaku epitelnu stanicu na mome crijevu, a onda budite ustrajni i pretražite druge, koji sjede u Saboru, tko su, što su, koliko su imali, koliko sada imaju, to će biti uspjeh demokracije”.

Komentari