Ljigavi predator slao ogavne poruke studentici, on bi malo navratio: Raširiš mi malo nogice, nekad ne moraš ni platiti stan

Unsplash

Stravično je što sve predatorima pada na pamet.

Dokazuje to i slučaj iz Mostara, koji je portalu prigodnog naziva Crna-Hronika prijavila jedna ogorčena studentica.

Mlada je djevojka pokušala iznajmiti stan putem specijalizirane internetske platforme, a o cijeni je pokušala civilizirano razgovarati s iznajmljivačem.

Nakon nekoliko sasvim normalnih poruka, upitala ga je mogu li se dogovoriti oko cijene, pošto namjerava živjeti sama pa joj je cijena od 500KM previsoka.



‘Raširiš mi malo nogice’
“Obradovala sam se kada je rekao da može niža cijena, a onda je uslijedila šok poruka”, ispričala je pa pokazala fotografije prepiske s vlasnikom stana.

Kada mu je napisala da bi joj odgovarala cijena od 350KM, ljigavac je napisao: “Možemo ako želiš. Nekad malo navratim kod tebe, raširiš mi malo nogice pa plati koliko želiš, neće nitko ništa znati lijepo tebi lijepo meni”.

Djevojka mu je na to napisala “molim”, a on je nastavio:

“Ako želiš možemo se tako dogovarati, budi koliko želiš, nekad se malo zabavimo, svakako mi stoji prazan stan. Ne moraš nekad ni plaćati”.

Djevojka mu je potom odgovorila da se ne prodaje za 50 kvadrata jebenih, no lik nije shvatio pa je i dalje svoju ponudu opisivao kao “divnu”.

Kako je potvrđeno za portal Jabuka.tv iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, ovaj slučaj nije prijavljen policiji.

Gnjusno, ali nekažnjivo
Postoji li u ovome elemenata kaznenog djela, upitali su Josipa Aničića, županijskog tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovčake.

U konkretnom slučaju moglo bi se raditi o nekom obliku seksualnog uznemiravanja studentice u smislu diskriminacije na osnovu spola. Što podrazumijeva svaki neželjeni oblik verbalnog, neverbalnog ili fizičkog ponašanja spolne prirode kojim se želi povrijediti dostojanstvo osobe.

“Ponašanje muškarca je u svakom slučaju nemoralno i za svaku osudu, ali u tom ponašanju nema elemenata bilo kojeg kaznenog djela”, izjavio je za portal Jabuka.tv županijski tužitelj Josip Aničić.

 

Komentari