MADŽAR U DRUŠTVU ‘KRALJA ADVENTA’ Brat savjetnika predsjednice od Bandića dobio adventski štand

facebook

Zastupnik stranke Naprijed Hrvatska! u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Renato Petek preko društvenih mreža povezao je savjetnika predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s sumnjivim poslovima na zagrebačkom Adventu.

Tomislav Madžar je mljackao kobasicu na Adventu u blizini kućice svog brata”, napisao je Petek.

Madžar se u četvrtak nakon predizbornog sučeljavanja ‘proslavio’ verbalnim napadom na predsjedničinog protukandidata Zorana Milanovića.

Savjetnik predsjednice napao Milanovića: Sram vas bilo, i zbog takvog govora i zbog takvog izražavanja



Takav nesmotreni istup ponovno ga je vratio u fokus javnosti, pa se ponovno počelo ‘kopati’ po njegovim aferama.

Petek je objavio sliku  Madžara u društvu s ugostiteljom Josipom Katićem, koju je 2018 snimio redatelj i predsjednički kandidat Dario Juričan.

“Nekada je Advent imao druge kraljeve, a jedan je bio Katić koji je poslije sklonjen u sjenu Denisa Mohenskog, jer je umješan u aferu Bundekfest”, piše Petek.

Kako je ranije naveo Dario Juričan, Katić je još 2013 optužen za manipulacije na Adventu, a štand je imao i 2018 godine.

I Madžarov brat dobio ‘kućicu’ 

Štand je tada imao i brat savjetnika predsjednice, Mate Madžar. Kako navodi Petek, Grad Zagreb je štand dodijelio njegovoj tvrtki Roza vrpca, koja je prijavljena na adresi prebivališta Tomislava Madžara.

Tu veze savjetnika predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i gradonačelnika Milana Bandića ne staju. Prema navodima Jutarnjeg lista, ‘Hrvatskoj udruzi mladih’, čiji je Madžar predsjednik, dodijeljen je gradski stan od 180 kvadrata u samom centru Zagreba.

Milan Bandić savjetniku predsjednice dao stan od 180 kvadrata u centru Zagreba

 

Hoće li savjetnici Kolindu Grabar-Kitarović koštati kampanje?

Spomenute veze između Tomislava Madžara i Milana Bandića mogle bi biti posebno neugodne za kampanju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Naime, predsjednica je ranije nesmotreno izjavila da silno cijeni lojalnost gradonačelnika Bandića, te da bi mu ‘nosila kolače u zatvor’ ako bi ikada bio osuđen.

Stranka Milana Bandića podržala je Kolindu Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima.

PREDSJEDNICA: Nosit ću Bandiću kolače u zatvor

Komentari