MAMIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA Prodaje luksuznu vilu zbog milijunskog duga ‘kralju kladionica’

Damir Krajac / CROPIX

Iako je već svima jasno da je Zdravko Mamić (osim njemu) opljačkao i oštetio Dinamo radi svog privatnog interesa, čini se da to nije dovoljno da bi izbjegao sve probleme s novcem.

Naime, nekadašnji izvršni predsjednik Dinama prodaje svoju luksuznu vilu na Tuškancu kako bi podmirio dug u iznosu od 44,5 milijuna kuna. Pomalo čudno da se pored svih ukradenih para Mamić morao i zadužiti.

Ne brinite neće ih vratiti Dinamu ili ostatak novca koji je dužan državi već Renatu Koraću. Riječ je o čovjeku koji je u Hercegovini poznat pod nazivom ‘kralj kladionica.’

Posudio mu da vrati državi
Korać je Mamiću prošle godine posudio gotovo 45 milijuna kuna te je upisan kao vlasnik nekretnina na Tuškancu i stana u Centru Cvjetni, ali on ne želi preuzeti stanove nego želi novac.



Foto: Instagram

‘Gospodin Korać nije zainteresiran za preuzimanje tih nekretnina, nego je upisan dok se ne podmiri potraživanje. Rok ćemo najvjerojatnije produljiti jer nekretnine još nisu prodane’ komentirao je za Jutarnji direktor Koraćevih tvrtki.

Rok je trebao biti do kraja lipnja, ali čini se da će Korać izaći u susret Mamiću te će mu produžiti rok za povratak posuđenog novca, piše Dnevno.

 

Komentari