Marin Miletić s kolegama stigao u Izrael, spomenuo je i četnike: “Zvijeri istog oca – đavla”

Foto: Facebook

Marin Miletić je s kolegama Zvonimirom Troskotom i Bojanom Glavašević otišao u Izrael kako bi, veli, svojim očima vidio što se događa.

“Došao sam kao izaslanik Hrvatskog sabora, uz pismeno dopuštenje predsjednika Sabora, zajedno s kolegama saborskim zastupnicima – dragim bratom i prijateljem Zvonimirom Troskotom i dobrim čovjekom zastupnikom Bojanom Glavaševićem. Posjetili smo Sderot i Be eri, svega kilometar udaljenosti od Gaze. Smješteni u Tel Avivu. Sutra ujutro smo u Jeruzalemu, nekoliko dana tu provodimo”, piše Miletić.

Piše i kako su se susreli s obiteljima žrtava, što im je teško palo, te da su slušali njihova svjedočanstva.

“Teško je bilo susresti obitelji žrtava. Teroristi Hamasa ubili su 1.400 civila. Oteli su 220 civila od kojih je preko 30 djece, čak i male bebe. Slušali smo njihova svjedočanstva. Neki koji su oteti čak su financijski pomagali Gazu, volontirali tamo… ali i oni sami su stradali. Znate, mi koji smo prošli, makar kao djeca, Domovinski rat, znamo donekle naličje zla koje se manifestira u ljudima koji potpuno izgube dimenziju ljudskosti, pretvore se nekom čudnom preobrazbom tame – u zvijeri”, kaže Miletić.



Miletić piše kako su pripadnici Hamasa zvijeri, a onda iznosi poprilično šokantne informacije.

“Izraelci imaju sada žrtvu – zlikovci su to snimali s GoPro kamerom – ubijene žene. Ali, prvo su joj izrezali dijete iz utrobe, koje je trebalo doći na ovaj svijet, a potom su nju ubili nakon što je gledala mrtvu, ubijenu svoju bebu. Zvijeri. Zvijeri su ovo. Sjećate li se Hrvatice Ružice Markobašić? Njoj su četnici stavili kalašnjikov u vaginu i ubili njezinu dijete i nju. Zvijeri istog oca – đavla”, rekao je.

‘Hamas je ovdje ubijao djecu, tete u vriću’
Kaže da su u gradu Beršebi posjetili vrtić u kojem je Hamas ubijao djecu.

“Dolazimo u Be eri. Kilometar otprilike od prve linije. Pucanje odzvanja ulicama. Topovi udaraju na područje Gaze. Ovdje su teroristi prvo projektile stukli na civilno naselje. Pa su ljude ubijali gdje su stigli. Ulazimo u dječji vrtić. Tamo gdje roditelji ostave svoju djecu dok idu na posao i tamo gdje očekuju da su im djeca sigurna. Hamas je ovdje ubijao djecu, tete u vriću.

Pogledajte VIDEO.

Metci po podu, obilje krvi. Smrad smrti i krvi u zraku. Neki parlamentarci izlaze i povraću. Groza pustoši. Iran je HAMAS-u omogućio naprednu tehnologiju, dronove. Dvije godine su pripremali ovaj teroristički napad. Prekinuli su Izraelcima komunikaciju, ugasili kamere i veze i – napali”, piše Miletić.

 

Komentari