Medved nakon premoćne pobjede nad Penavom: HDZ je predvodnica demokracije i stožerna stranka u Hrvatskoj

Novoizabrani zamjenik predsjednika HDZ-a Tomo Medved poručio je u nedjelju kako je pobjeda Plenkovićevog tima “Odvažno za Hrvatsku” nastavak kontinuiteta ozbiljne i odgovorne politike, a svim članovima je uputio poziv da doprinesu kako bi HDZ bio ono što jest “predvodnica demokracije, i stožerna stranka u Hrvatskoj”.

“Mi nastavljamo onako kako smo komunicirali naš program, pred nama je puno posla, izbori su završili i usmjerimo se prema onome što je bitno, a dakako da je ovih dana važno sve ono što je vezano za sigurnost hrvatskih građana”, rekao je Medved nakon objave neslužbenih rezulata.

Na pitanje o suradnji s gubitničkim timom Mire Kovača “Opcije za promjene” ponovio je da su svi koji djeluju u skladu sa Statutom stranke te žele pratiti program koji nameće Predsjedništvo pozvani da sudjeluju u doprinosu razvoju Hrvatske.

“HDZ okuplja ljude, a stranačka tijela su mjesto gdje se može iznositi ideje i stoga je i poziv svima da sudjeluju u okviru stranačkih aktivnosti, programa i mjesta gdje se iznose ideje i kreira stranačka politika”, poručio im je.



upitan hoće li novo vodstvo napraviti odmak od ‘ultadesnog’ pravca uzvratio je: “Nemojmo sada ići tako daleko u kreiranje određenih stavova. Danas je članstvo HDZ-a jasno dalo potporu i Predsjedništvo ima legalitet potpuno kreirati politiku onako kako smo i komunicirali u kampanji”.

PLENKOVIĆ U VODSTVU Ulovili smo od Tome Medveda prvu reakciju

Komentari