Milanović: Plenković i Butković su neprijatelji hrvatskog naroda, to su pokazali

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je Grad Opatiju povodom obilježavanja 180. obljetnice organiziranog turizma u Opatiji gdje je održao radni sastanak s predstavnicima gradske vlasti Grada Opatije, nakon čega se obratio novinarima.

Govoreći o sukobu Irana i Izraela, rekao je da ovi sukobi pokazuju da Plenković nije čovjek koji je na pravom mjestu: “Drago mi je da nije bilo većih žrtava i bilo bi dobro da to sada stane da sada ne ulazimo u sve te priče tko je prvi napao. Taj rat nije naš rat, kao što nije bio ni rat u Ukrajini, a nama ne treba Plenković i njegovi ministri koji su nas pokušali uvući u sukob u Ukrajini kroz obuku vojnika i to smo jedva zaustavili u Saboru”, rekao je.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

O Butkoviću

Dotaknuo se i Olega Butkovića koji mu svako jutro šalje poruke na društvenim mrežama:

“Butković i Plenković su ljudi koji su digli ruku za Turudića, s čime su pokazali su da su neprijatelji hrvatskog naroda. Butković ne samo što je krao s Josipom Rimac, već je i digao ruku za Turudića”, rekao je predsjednik.



“Turudića se sada taktički i Plenković odriče i rekao da je znao da je tako, a znao je, da bi se ponio drugačije. To je ponizna molba prema onim a koji bi ga mogli spašavati na mjestu premijera, ali to oni neće učinit”, istaknuo je.

Milanović poziva na rušenje Plenkovića: ‘Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost’

Komentari