Miroslav Škoro se ispričao zbog suradnje sa reperom Zizijem na spotu i pjesmi ‘Grad za sve nas’

Screenshot

Predsjednik Domovinskog pokreta i njihov gradonačelnički kandidat za Zagreb Miroslav Škoro na svojoj je stranici na Facebooku objavio spot za predizbornu pjesmu ‘Grad za sve nas’, kako glasi Škorin slogan za izbore. 

Škoro je spot i pjesmu snimio u duetu sa zagrebačkim reperom Zizijem, kojemu nije stran ekstremizam. Škoro je ubrzo uklonio premetni spot sa svog Facebook profila, te objavio ispriku u kojoj navodi kako je zbog ove situacije razriješen dužnosti voditelj multimedije.

“U svemu što u životu radim krećem s premisom dobra. Tako sam i krenuo u suradnju s mladim reperom Zvonimirom. Nisam pratio njegov raniji rad, niti sam razmišljao na način da bi u njegovom stvaralaštvu bilo nečega spornog. Sreli smo se sasvim slučajno i napravili smo zajednički odličnu pjesmu o Zagrebu koristeći dva glazbena žanra. Sama činjenica da se radi o mladom i talentiranom glazbeniku, ujedno i sinu hrvatskog branitelja i invalida Domovinskog rata, za mene je bila dovoljna da mu pružim ruku suradnje. Također su mi rekli da je aktivan u humanitarnim akcijama u pomoći bolesnima, a bio je i na Banovini gdje je pomagao potrebitima nakon potresa.

Domovinski pokret je razriješio dužnosti voditelja multimedije jer i na taj način želimo pokazati da će svatko, sukladno ovlastima snositi odgovornost na svim razinama”, napisao je Škoro u objavi.



Komentari