Mladić (26) lopatom premlatio zaposlenika groblja u Zaprešiću: Izudarao ga i teško ozlijedio

Ilustracija: Pixabay

Ljudi se svađaju i tuku posvuda neovisno o vremenu ili lokaciji. Jedna od takvih suludih svađa koja je rezultirala premlaćivanjem djelatnika groblja, dogodila se na zaprešićkom groblju još 27. listopada ove godine.

Naime, 26-godišnji mladić se u jutarnjim satima navedenog datuma zatekao na groblju u Ulici Zelengaj. Prvo je verbalno napao djelatnika groblja i to bez ikakve prethodne komunikacije ili povoda, piše Jutarnji.

Djelatnik groblja se pokušavao odmaknuti, ali nasrtljivi mladić nije odustajao od svog, kažu iz policije, protupravnog ponašanja pa je s ciljem da teško ozlijedi 46-godišnjaka skočio na obližnju prikolicu. S nje je uzeo radni alat, točnije lopatu s kojom se prvo “posvađao” slomivši joj dršku. Zatim je nasrnuo na djelatnika groblja kojeg je drvenom drškom više puta udario po ruci i pritom ga teško ozlijedio.

Policiji je trebalo neko vrijeme da mu uđu u trag, ali su uspjeli te dovršili nad 26-godišnjakom kriminalističko istraživanje nakon čega su ga uz kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda podnesenu državnom odvjetništvu, predali pritvorskom nadzorniku.



 

 

Komentari