Muškarac koji je osumnjičen za ubojstvo na Črnomercu pod nadzorom policije

Nikša Stipanićev/Cropix

Mladić osumnjičen za jučerašnje teško ubojstvo 51-godišnjeg člana obitelji u kući na Črnomercu pod nadzorom je policije, a kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon što ga otpuste s liječenja u zdravstvenoj ustanovi, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Dvadesetšestogodišnjaka se sumnjiči za teško ubojstvo 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je, u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

Bježao, policija ga uhvatila i završio u bolnici

Osumnjičeni se pješice dao u bijeg, a nedaleko mjesta događaja policija ga je na ulici uhitila. S obzirom na to da je imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice gdje mu je ozljeda sanirana. Zbog njegovog stanja upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.

Ekipa za očevide Policijske uprave zagrebačke obavila je očevid, a kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove, kada će biti podnijeta i kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.



Mediji navode kako je riječ o ubojstvu oca, a mladić koji ga je ubio dva dana prije toga bio je priveden zbog sudjelovanja u incidentu u jednom kafiću.

Preminuo je bivši zastupnik Hrvatskog sabora: ‘Bio je jedinstvena pojava u hrvatskoj političkoj areni’

Komentari