Na području Omiša policija pronašla gotovo kilogram amfetamina

Profimedia

Gotovo kilogram sintetičke droge amfetamin pronašla je splitska policija kod dvojice muškaraca na području Omiša, protiv kojih su podnijeli kaznenu prijavu, priopćila je u petak splitsko-dalmatinska policija.

Tijekom kriminalističke istrage na području Omiša obavljene su pretrage doma i drugih prostorija koje koriste dvojica osumnjičenika, 33-godišnjak i 24-godišnjak, obojica hrvatski državljani.

U pretrazi doma i drugih prostorija koje koristi 33-godišnjak, policajci su pronašli i oduzeli ukupno 901,8 grama sintetičke droge amfetamina koja je bila zapakirana u šest PVC vrećica.

Pretragom doma kojeg koristi 24 -godišnjak pronađena je vaga za precizno mjerenje.



“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnova sumnje da su 33-godišnjak i 24-godišnjak zajednički i dogovorno, nabavljali i skrivali drogu u stanu 33-godišnjaka gdje su je vagali i pakirali u manja pakiranja, a sve u cilju daljnje preprodaje. Utvrđeno je postojanje sumnje da je 24-godišnjak u travnju na području Omiša trećoj osobi prodao 103 grama droge amfetamin”, naveli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 33-godišnjak i 24-godišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Komentari