Nakon blamaže HEP-a oglasili se iz Mosta: Traže smjene Frane Barbarića i Pavla Vujnovca

Foto: Facebook

Nakon najnovije blamaže HEP-a u kojoj su građane nazvali ‘kmetovima’, a poduzetnike ‘gospodom’, stigla je i priopćenje iz Mosta u kojemu traže smjene Frane Barbarića i Pavla Vujnovca.

Priopćenje Mosta prenosimo u cijelosti.

“Nužno je što prije smijeniti šefa HEP-a Franu Barbarića, bespravnog graditelja i ‘malog od kužine’ Pave Vujnovca, kojem je za jedan cent prodavao plin, a istovremeno gulio obične građane, a sad građane vrijeđa i na službenim stranicama HEP-a nazivajući ih kmetovima, a poduzetnike gospodom.

Taj im se naziv učinio sasvim pogodan za građane koji zadnji euro daju za režije, struju i plin, teško zarađujući svaki mjesec. A iako su na stranicama HEP-a svi poduzetnici predstavljeni kao gospoda, nemaju svi poduzetnici ‘gospodski’ tretman poput tajkuna Vujnovca, jer se brojne male poduzetnike i obrtnike tretira isto kao građane ‘kmetove’, cijedi se svaki cent da bi se namirili veliki. Gulikože, hvarski kartel na čelu s Plenković i Barbarićem za račun nekolicine tajkuna od kojih je najmoćniji Pavo Vujnovac, građane tretiraju kao kmetove pa zašto ih onda ne bi tako i zvali!



Most će nastaviti u razotkrivanju sramotne uloge HEP-a i Frane Barbarića uz blagoslov Plenkovića u pogodovanju tajkunima poput Vujnovca, a sve preko leđa hrvatskih građana, malih poduzetnika i obrtnika!”, naveli su iz Mosta.

Komentari