Nakon Slavena Dobrovića, Most je napustilo još dvoje članova

Goran Mehkek / CROPIX

Nakon Slavena Dobrovića Most je napustilo još dvoje članova užeg vodstva stranke. Riječ je o Ružici Vukovac i Vladi Mariću.

SLAVEN DOBROVIĆ IZAŠAO IZ MOSTA ‘Stranka se svela na predsjednika i tajnika uz snažan pad unutarnje demokratičnosti’

Vukovac je u mailu vodstvu stranke objasnila kako nije uspjela u provedbi Mostovog programa namijenjenog poljoprivredi.



“Očito nedovoljnim angažmanom nisam uspjela nametnuti temu upropaštene Slavonije, iseljenog ruralnog prostora, ogoljenih egzistencija malih ljudi”, napisala je Vukovac između ostalog u mailu. Dala je ostavku na članstvo u Glavnom odboru stranke.

Nakon što je Most postao najveće iznenađenje izbora 2015. godine, Vukovac je bila jedno od njihovih najeksponiranijih imena.

Vlado Marić bio je puno kritičniji

Vlado Marić, umirovljeni specijalac, u svom pismu vodstvu stranke bio je puno kritičniji.

“Prije više od mjesec dana sam vas zvao i slao poruke tražeći razgovor, ali uzalud, niste se javili. Nije vas zanimalo ni što ima za reći, predložiti i u konačnici bolje vas informirati”, piše Marić u mailu. Nadalje, Marić kaže da uposlenici stranke često nisu dobri izvori za informiranje, a dodaje da svoju nesposobnost prikrivaju podmetanjima.

Most najavljuje pojačanja

Nikola Grmoja kratko je Indexu potvrdio informaciju da Vukovac i Marić odlaze. Poželio im je sreću.

Most pak najavljuje nova pojačanja.

“Most od sutra počinje predstavljati pojačanja i imena na koja računa na ovim izborima. Pristupaju nam novi i mladi ljudi ali i kapitalci već poznati na javnoj sceni! Od sutra ništa više neće biti isto”, napisao je Grmoja na Facebooku.

Komentari