Napadnut mlađi brat Filipa Zavadlava, potvrdio i odvjetnik

N1 / facebook

Stanislav, mlađi brat Filipa Zavadlava (25) osumnjičenog za trostruko ubojstvo, napadnut je u četvrtak popodne oko 15,30 sati  u gradskom autobusu na predjelu Kila, doznaje se večeras od Ane Čepić iz ureda glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske policije.

Kako je Čepić rekla za Hinu, jedan je građanin policiji dojavio kako je Stanislav popodne napadnut u autobusu gradskog prijevoza, no kada je policija izišla na teren i razgovarala s vozačem autobusa on im je rekao da taj  incident nije vidio, kao ni drugi ljudi koje su o tome pitali.

“Naši su ga djelatnici tražili, ali ga nisu našli, a kada su ga konačno dobili na mobitel potvrdio je da je napadnut, no o samom događaju nije želio govoriti. Odbio je i bilo kakvu pomoć. Praktički ga tražimo od događaja, no izgleda da se skriva”, rekla je  Čepić.

To je potvrdio i Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava.“Istina je, ja sam čuo da je napadnut, a ne znam pod kakvim se okolnostima to dogodilo i u kakvom je stanju brat mog branjenika” kazao je Šerić za Dalmatinski portal.

On drži da se ovdje radi o sigurnosnom propustu. – Bilo je to neozbiljno od policije – kazao je odvjetnik Šerić.

Stanislav bi sutra trebao svjedočiti pred sucem istrage na splitskom Županijskom sudu.

Komentari