NASTAVLJA SE KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE! Policija objavila detalje zločina u Dubravi

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

Policija je priopćila kako se nastavlja kriminalističko istraživanje u slučaju žene osumnjičene da je u Gavazzijevoj ulici u Dubravi usmrtila svojeg supruga, nakon čega je pokušala samoubojstvo.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u slučaju V. Đ. (59) osumnjičene da je u Gavazzijevoj ulici u Dubravi usmrtila svojeg supruga N. Đ. (55), nakon čega je pokušala samoubojstvo, izvijestila je zagrebačka policija.

Ne otkrivajući identitete policija je precizirala kako V. Đ. sumnjiče da je između petka i nedjelje, u još neutvrđenom vremenu, usmrtila 55-godišnjeg supruga zadavši mu tupim predmetom više udaraca u glavu, uslijed kojih je preminuo na mjestu zločina.

Policija dodaje da je osumnjičena, nakon što jedan član obitelji nije mogao uspostaviti kontakt s ubijenim te zbog dolaska policija i vatrogasaca, skočila u nedjelju oko 13,45 sati s visine od 4,9 metara, nanijevši sebi teške tjelesne ozljede.



Osumnjičenoj je, nadodaje policija, pružena liječnička pomoć u KB Dubrava, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Mediji su izvijestili kako su susjedi potvrdili da je osumnjičena skočila s prvog kata nakon što je čula da joj policija kuca na vrata te da je pokušala zataškati ubojstvo tako što je mobitelom ubijenog supruga slala poruke njegovim najbližima i govorila da je sve u redu.

Susjedi tvrde, nadodaju mediji, da je osumnjičena neko vrijeme bila u rastrojenom stanju te je odbijala ići na liječenje, kao i da se suprug brinuo za nju.

Komentari